Potrebni sastojci:
Zatim pomiješajte da bi se kvasac i sol ravnomjerno rasporedili u brašnu.
Dodajte toplu vodu i mješajte sve dok ne dobijete smjesu koja se ne lijepi za ruke.
Ostavite da nadođe.
Prekuhajte barem jednom.
Zatim podijelite tijesto na onoliko loptica koliko želite kruhova.
Na brašnu razvaljajte tijesto oklagijom kao da pravite štrudlu.
Urolajte i stavite u četvrtastu posudu za pečenje.
Ostavite da nadođe a zatim pecite u prethodno zagrijanoj rerni 15- tak minuta.
Ugasite pećnicu a kruh neka odstoji u toploj rerni.
Dobar tek!
- brašno
- kvasac
- sol
- voda
Zatim pomiješajte da bi se kvasac i sol ravnomjerno rasporedili u brašnu.
Dodajte toplu vodu i mješajte sve dok ne dobijete smjesu koja se ne lijepi za ruke.
Ostavite da nadođe.
Prekuhajte barem jednom.
Zatim podijelite tijesto na onoliko loptica koliko želite kruhova.
Na brašnu razvaljajte tijesto oklagijom kao da pravite štrudlu.
Urolajte i stavite u četvrtastu posudu za pečenje.
Ostavite da nadođe a zatim pecite u prethodno zagrijanoj rerni 15- tak minuta.
Ugasite pećnicu a kruh neka odstoji u toploj rerni.
Dobar tek!
Primjedbe
Objavi komentar